KICAB lanserarar nu en ny serie skruvpressar

Postat: 20 oktober, 2021 Kicab Nyheter

KICAB lanserarar nu en ny serie skruvpressar på den svenska marknaden. Serien kommer att tillverkas av Autofric i Hagfors, Värmland och KICAB i Kungälv kommer att ansvara för försäljning och service på den svenska marknaden. Vi har varit med på ett antal prestandatester och vi är mycket imponerade av de resultat vi sett. KICAB ser denna produkt som ett väldigt bra komplement till vår portfölj av slamavvattningsutrustning. Intresset i Norden för skruvpressar är mycket stort, inte minst på grund av de fördelar inom arbetsmiljö som denna teknik ger. Att få fördjupa vårt samarbete med Autofric, en av våra nyckelleverantörer, ser vi också som mycket positivt.

Kontakta oss för mer information!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *