Segment

KICABs uthyrningsservice

Idag erbjuder vi över 70 unika uthyrningsprodukter för slamhantering. Vi har ett brett uthyrningssortiment för slamhantering, slamavvattning och polymerberedning. Vi kan erbjuda kompletta uthyrningsapplikationer för slamavvattning med kapacitet upp till 120 m3/h. Inom segmentet polymerberedare har vi anläggningar med en kapacitet upp till 23 kg/timme.

Vi ser maskinuthyrning som ett viktigt, kompletterande inslag till försäljning av utrustning. Genom att erbjuda bra service och ett brett utbud av uthyrningsutrustning kan vi hjälpa våra kunder vid driftstopp eller vid testkörningar.

Goodtech Environmental Solutions Ab väljer Kicabs system för hantering av soda och kalciumklorid till sin leverans av utrustning till Hindås vattenverk.

Aktuellt, Nyheter

Kicab kommer under 2022 att leverera en 20 m3 silo med tillhörande transport samt upplösningssystem för soda. I leveransen ingår även ett system för hantering av kalciumklorid.

”Denna order visar på KICAB:s ambition att bredda sina erbjudande av maskinleveranser och expertis till inbyggare”, säger Tommy Nielsen, VD på KICAB. ”Vi lyckades ge kunden vår bild om de fördelar som finns med att ha mindre antal leverantörer i ett rätt omfattande projekt som detta”.

Hindås vattenverk ska när det står klart bli ihopkopplat med de andra delarna i vattenförsörjningsprojektet. En råvattenpumpstation med intags- och överföringsledningar, en högvattenreservoar och nya överföringsledningar som transporterar vatten och avlopp mellan Landvetter och Hindås. Totalentreprenör för projektet är PEAB och Goodtech står för maskin och maskin- och process.

KICAB inleder nytt samarbete med SFA– enviro.

Tack vare ett samarbetet med SFA-enviro kan nu KICAB erbjuda ett komplett sortiment av luftare och omrörare till sina kunder i Norden. Sortimentet består av bottenluftare, mekaniska och av membran typ, både finblåsiga såsom grovblåsiga. I sortimentet finns även...

läs mer