Segment

KICABs uthyrningsservice

Idag erbjuder vi över 70 unika uthyrningsprodukter för slamhantering. Vi har ett brett uthyrningssortiment för slamhantering, slamavvattning och polymerberedning. Vi kan erbjuda kompletta uthyrningsapplikationer för slamavvattning med kapacitet upp till 120 m3/h. Inom segmentet polymerberedare har vi anläggningar med en kapacitet upp till 23 kg/timme.

Vi ser maskinuthyrning som ett viktigt, kompletterande inslag till försäljning av utrustning. Genom att erbjuda bra service och ett brett utbud av uthyrningsutrustning kan vi hjälpa våra kunder vid driftstopp eller vid testkörningar.

KICAB inleder nytt samarbete med SFA– enviro.

Aktuellt, Nyheter

Tack vare ett samarbetet med SFA-enviro kan nu KICAB erbjuda ett komplett sortiment av luftare och omrörare till sina kunder i Norden. Sortimentet består av bottenluftare, mekaniska och av membran typ, både finblåsiga såsom grovblåsiga. I sortimentet finns även Ytluftare med flytelement eller för bryggmontage. Ytluftarna finns både i låg och hög-varviga utföranden.

“Vi har under det gångna året breddat vårt utbud av produkter, vilket har tagits emot väldigt bra. Vi har även sett att det har funnits en efterfrågan bland våra kunder att få tillgång till mer energisparande produkter inom VA sektorn. Luftning är en av de mest energikrävande processerna i ett reningsverk. Tillsammans med en slamhantering i framkant kommer vi nu att kunna erbjuda mycket konkurrenskraftiga lösningar. Samarbetet med SFA känns extra roligt eftersom vi båda prioriterar hållbara lösningar och driver utveckling inom våra respektive områden, säger Tommy Nielsen”, VD på KICAB.

SFA enviro, is the environmental branch of SFA GROUP, regrouping 3 major companies: EUROPELEC/AQUASYSTEMS-AQUATURBO/ENVIROLINE. The initial range of products and solutions of the two main flagships, Europelec and Aquaturbo has a historical core business in Municipal and Industrial wastewater treatment equipment with DNA focused on the aeration business. With 120 employees with 3 production sites: FRANCE, BELGIUM & ARKANSA USA.

Framgångsrikt projekt i Storfors

Ett till framgångsrikt projekt har slutförts, denna gång i Storfors. Vår kund hade specifika önskemål som kort leveranstid och låg energiförbrukning, vilket vi lyckades leverera. Genom att noggrant lyssna på kundens behov och önskemål kunde vi skapa en skräddarsydd...

läs mer

Tack!

Vi på KICAB tackar arrangörer med övrig mässpersonal, kollegor, partners och inte minst besökare för ett jättetrevligt arrangemang!

läs mer