Segment

KICABs uthyrningsservice

Idag erbjuder vi över 70 unika uthyrningsprodukter för slamhantering. Vi har ett brett uthyrningssortiment för slamhantering, slamavvattning och polymerberedning. Vi kan erbjuda kompletta uthyrningsapplikationer för slamavvattning med kapacitet upp till 120 m3/h. Inom segmentet polymerberedare har vi anläggningar med en kapacitet upp till 23 kg/timme.

Vi ser maskinuthyrning som ett viktigt, kompletterande inslag till försäljning av utrustning. Genom att erbjuda bra service och ett brett utbud av uthyrningsutrustning kan vi hjälpa våra kunder vid driftstopp eller vid testkörningar.

KICAB levererar ny Silbandspress för slamavvattning till Billund Energi A/S i Danmark

Aktuellt, Nyheter

Efter en längre tids provkörning levererar vi på KICAB en helt ny press från Bellmer till Billund Energi A/S i Danmark. Genom att köra en pilot och sedan en uthyrningsmaskin hos Billund Energi kunde Bo Lindgren på KICAB visa Bellmerpressens förträffliga prestanda. ”Vi har tillsammans med Bellmer tagit fram en maskin som passar just denna kunds behov”, säger Bo Lindgren, teknisk expert på KICAB. ”Vi ser fram emot ett fortsatt starkt samarbete.”

KICAB inleder nytt samarbete med SFA– enviro.

Tack vare ett samarbetet med SFA-enviro kan nu KICAB erbjuda ett komplett sortiment av luftare och omrörare till sina kunder i Norden. Sortimentet består av bottenluftare, mekaniska och av membran typ, både finblåsiga såsom grovblåsiga. I sortimentet finns även...

läs mer