Segment

KICABs uthyrningsservice

Idag erbjuder vi över 70 unika uthyrningsprodukter för slamhantering. Vi har ett brett uthyrningssortiment för slamhantering, slamavvattning och polymerberedning. Vi kan erbjuda kompletta uthyrningsapplikationer för slamavvattning med kapacitet upp till 120 m3/h. Inom segmentet polymerberedare har vi anläggningar med en kapacitet upp till 23 kg/timme.

Vi ser maskinuthyrning som ett viktigt, kompletterande inslag till försäljning av utrustning. Genom att erbjuda bra service och ett brett utbud av uthyrningsutrustning kan vi hjälpa våra kunder vid driftstopp eller vid testkörningar.

KICABs verksamhet tas över av nya ägare

Nyheter

Företaget KICAB Kungälvs Innovative Chemistry AB (KICAB), har tagit över all verksamhet och delar av personalen från KIC Pump och Slamteknik AB. Namnet KICAB kommer att fortsätta användas och vi finns nu på två platser. I Partille och i nya lokaler i Kungälv. ”Med många fantastiskt engagerade och kompetenta medarbetare och ett flertal tekniskt väldigt bra produkter har KICAB en ljus framtid! För att bli starkare och klara morgondagens utmaningar och krav ser vi möjlighet till förbättringar på flera områden. Förändringsprocessen kommer att ske i steg och vi ser det som ett långsiktigt värdeskapande. Vårt mål är att utmärka oss som en nyckelleverantör med specialistkunskap inom vår bransch. I den processen är våra medarbetare vår främsta styrka. Målsättningen är att arbetet ska gynna våra kunder och därmed stärka vår position på marknaden” säger Tommy Nielsen VD på KICAB.

KICAB inleder nytt samarbete med SFA– enviro.

Tack vare ett samarbetet med SFA-enviro kan nu KICAB erbjuda ett komplett sortiment av luftare och omrörare till sina kunder i Norden. Sortimentet består av bottenluftare, mekaniska och av membran typ, både finblåsiga såsom grovblåsiga. I sortimentet finns även...

läs mer