Segment

KICABs uthyrningsservice

Idag erbjuder vi över 70 unika uthyrningsprodukter för slamhantering. Vi har ett brett uthyrningssortiment för slamhantering, slamavvattning och polymerberedning. Vi kan erbjuda kompletta uthyrningsapplikationer för slamavvattning med kapacitet upp till 120 m3/h. Inom segmentet polymerberedare har vi anläggningar med en kapacitet upp till 23 kg/timme.

Vi ser maskinuthyrning som ett viktigt, kompletterande inslag till försäljning av utrustning. Genom att erbjuda bra service och ett brett utbud av uthyrningsutrustning kan vi hjälpa våra kunder vid driftstopp eller vid testkörningar.

Leverans av kombimaskin till Malaysia.

Nyheter

KICAB SBPK är en ny generation av avvattningsutrustning. Modellen SBPK har förtjockning / avvattning i samma utrustning, vilket innebär att man kan gå från låg Ts direkt till avvattning med en högre TS. Produkten är speciellt framtagen för industriella applikationer.

Förtjockning och avvattning i samma maskin.

Kapacitet: 25m3/tim
TS-IN: 2%
TS-UT: 20- 25%

KICAB inleder nytt samarbete med SFA– enviro.

Tack vare ett samarbetet med SFA-enviro kan nu KICAB erbjuda ett komplett sortiment av luftare och omrörare till sina kunder i Norden. Sortimentet består av bottenluftare, mekaniska och av membran typ, både finblåsiga såsom grovblåsiga. I sortimentet finns även...

läs mer