Segment

KICABs uthyrningsservice

Idag erbjuder vi över 70 unika uthyrningsprodukter för slamhantering. Vi har ett brett uthyrningssortiment för slamhantering, slamavvattning och polymerberedning. Vi kan erbjuda kompletta uthyrningsapplikationer för slamavvattning med kapacitet upp till 120 m3/h. Inom segmentet polymerberedare har vi anläggningar med en kapacitet upp till 23 kg/timme.

Vi ser maskinuthyrning som ett viktigt, kompletterande inslag till försäljning av utrustning. Genom att erbjuda bra service och ett brett utbud av uthyrningsutrustning kan vi hjälpa våra kunder vid driftstopp eller vid testkörningar.

Lyckad slutbesiktning av reningsverk i Axelvold

Nyheter

”Efter slutbesiktning så var det dags att summera ett för oss lite nytt projektsegment. Som UE till Bioclere tog vi hand om styr och reglerdelen till två nya reningsverk för NSVA. Alla från vår sida tycker detta projekt har varit kul att jobba med och projektet har gått väldigt smidigt. Anledningen är enkel, alla som vi har varit i kontakt med har varit positiva, kunniga och engagerade. Tack från oss på KICAB till alla inblandade” säger Tommy Nielsen VD på KICAB.

KICAB inleder nytt samarbete med SFA– enviro.

Tack vare ett samarbetet med SFA-enviro kan nu KICAB erbjuda ett komplett sortiment av luftare och omrörare till sina kunder i Norden. Sortimentet består av bottenluftare, mekaniska och av membran typ, både finblåsiga såsom grovblåsiga. I sortimentet finns även...

läs mer