Segment

KICABs uthyrningsservice

Idag erbjuder vi över 70 unika uthyrningsprodukter för slamhantering. Vi har ett brett uthyrningssortiment för slamhantering, slamavvattning och polymerberedning. Vi kan erbjuda kompletta uthyrningsapplikationer för slamavvattning med kapacitet upp till 120 m3/h. Inom segmentet polymerberedare har vi anläggningar med en kapacitet upp till 23 kg/timme.

Vi ser maskinuthyrning som ett viktigt, kompletterande inslag till försäljning av utrustning. Genom att erbjuda bra service och ett brett utbud av uthyrningsutrustning kan vi hjälpa våra kunder vid driftstopp eller vid testkörningar.

Ny mekanisk slamförtjockare snart redo för leverans till Södra Cell i Mörrum.

Nyheter

KICAB’s leverans är planerad till november 2019 och omfattar en SBT silbandsförtjockare med en kapacitet på 90m³/h. Södra Cell är en av världens ledande tillverkare av pappers- och dissolvingmassa. Södra produktion av pappersmassa bedrivs vid tre olika massabruk i södra Sverige med en total kapacitet på 1,6 miljoner ton per år.

KICAB inleder nytt samarbete med SFA– enviro.

Tack vare ett samarbetet med SFA-enviro kan nu KICAB erbjuda ett komplett sortiment av luftare och omrörare till sina kunder i Norden. Sortimentet består av bottenluftare, mekaniska och av membran typ, både finblåsiga såsom grovblåsiga. I sortimentet finns även...

läs mer