Segment

KICABs uthyrningsservice

Idag erbjuder vi över 70 unika uthyrningsprodukter för slamhantering. Vi har ett brett uthyrningssortiment för slamhantering, slamavvattning och polymerberedning. Vi kan erbjuda kompletta uthyrningsapplikationer för slamavvattning med kapacitet upp till 120 m3/h. Inom segmentet polymerberedare har vi anläggningar med en kapacitet upp till 23 kg/timme.

Vi ser maskinuthyrning som ett viktigt, kompletterande inslag till försäljning av utrustning. Genom att erbjuda bra service och ett brett utbud av uthyrningsutrustning kan vi hjälpa våra kunder vid driftstopp eller vid testkörningar.

Ny skruvpress ger en energibesparing för slamhanteringen på 80% i det kommunala reningsverket i Mariestads kommun.

I Fokus

Kicabs levererans av en ASP skruvpress har nu börjat visa resultat. Energibesparingen är imponerande och givet dagens debatt så visar svensk industri åter framfötterna. Pressen är designad och tillverkad av Autofric i Hagfors, Värmland.
Kontakta gärna oss på Kicab som har agenturen för Sverige om ni vill veta mer!

KICAB inleder nytt samarbete med SFA– enviro.

Tack vare ett samarbetet med SFA-enviro kan nu KICAB erbjuda ett komplett sortiment av luftare och omrörare till sina kunder i Norden. Sortimentet består av bottenluftare, mekaniska och av membran typ, både finblåsiga såsom grovblåsiga. I sortimentet finns även...

läs mer