Segment

KICABs uthyrningsservice

Idag erbjuder vi över 70 unika uthyrningsprodukter för slamhantering. Vi har ett brett uthyrningssortiment för slamhantering, slamavvattning och polymerberedning. Vi kan erbjuda kompletta uthyrningsapplikationer för slamavvattning med kapacitet upp till 120 m3/h. Inom segmentet polymerberedare har vi anläggningar med en kapacitet upp till 23 kg/timme.

Vi ser maskinuthyrning som ett viktigt, kompletterande inslag till försäljning av utrustning. Genom att erbjuda bra service och ett brett utbud av uthyrningsutrustning kan vi hjälpa våra kunder vid driftstopp eller vid testkörningar.

KICAB är ett företag inom vattenrening

KICAB – ett teknik- och serviceföretag inom industriell dosering och avvattning.

Vi utvecklar och levererar egna produkter inom avvattning och industriell dosering och helhetslösningar internationellt och representerar även andra företag på den nordiska marknaden.

En lång erfarenhet ger oss möjlighet att skapa innovativa lösningar inom dom affärsområden som vi verkar. Vårt mål är att utmärka oss som en nyckelleverantör med specialistkunskap inom vår bransch. För att nå den målsättningen är våra medarbetare vår främsta styrka.

Vår konstruktionsavdelning skräddarsyr våra produkter för speciella applikationer.

Egen verkstad, servicepersonal och lagerhållning i Kungälv och Göteborg samt goda kontakter med underleverantörer gör att KICAB erbjuder korta leveranstider för såväl nya produkter som service och reservdelar.

Med hjälp av eget fullskaligt laboratorie och en mängd tillgänglig uthyrnings utrustning kan vår personal med spetskompetens inom VA-kemikalier hjälpa våra kunder med utvärdering och pilotkörningar.

 

Våra kunder

KICAB har utrustning på över 70 kommunala verk i norden. Här är ett urval av våra kunder.