Segment

KICABs uthyrningsservice

Idag erbjuder vi över 70 unika uthyrningsprodukter för slamhantering. Vi har ett brett uthyrningssortiment för slamhantering, slamavvattning och polymerberedning. Vi kan erbjuda kompletta uthyrningsapplikationer för slamavvattning med kapacitet upp till 120 m3/h. Inom segmentet polymerberedare har vi anläggningar med en kapacitet upp till 23 kg/timme.

Vi ser maskinuthyrning som ett viktigt, kompletterande inslag till försäljning av utrustning. Genom att erbjuda bra service och ett brett utbud av uthyrningsutrustning kan vi hjälpa våra kunder vid driftstopp eller vid testkörningar.

Service och reservdelar till BELLMER, Autofric, Criman, SEPEEX

Vårt uppdrag är att möta era behov av tillgänglighet.

Dessutom vill vi göra det så klimatsmart och kostnadseffektivt som möjligt under produkternas fulla livscykel. Därför erbjuder vi tjänster som gör det möjligt för er att anpassa era inköp av reservdelar och service utifrån behov.

Våra erfarna medarbetare hjälper dig att hitta just den reservdel du behöver och ser sedan till att den skickas till dig så snabbt som möjligt. Vi har mycket reservdelar på lager och kan skicka dem direkt. KICAB säljer reservdelar till BELLMER, Autofric, Criman, SEPEEX och givetvis till alla våra egna maskiner. Vi hjälper även kunder med speciella önskemål om reservdelshållning.

Stort utbud av reservdelar garanterar optimal drift av ditt system och kan hjälpa till att sänka dina driftstopp på anläggningen.

Våra servicetekniker kan service och byta reservdelar om du behöver dem.

KICAB erbjuder en tillförlitlig och snabb service. Service är en viktig del av vårt erbjudande. Våra tjänster inom teknik, utrustning, uthyrning och drift maximerar produkternas tillgänglighet, ökar driftsäkerheten och sänker kostnaderna. Vi tillhandahåller idag service, montage och uppstart över hela Norden.

Kontakta oss så hjälper vi er med service, underhåll och reservdelar. Vi erbjuder även fördelaktiga servicekontrakt.

 

Uthyrning

KICAB hyr ut avvattningsutrustning till sanering och muddringsuppdrag. Vi samarbetar dessutom med flera tjänsteföretag inom vattenrening och muddring. Har ni en damm, bassäng eller länsgrop som behöver tömmas får ni gärna kontakta oss!

KICAB erbjuder service på mindre reningsverk för både kommuner, företag och föreningar.

KICAB ska erbjuda en utvecklande arbetsmiljö med en öppen företagskultur som gör att våra medarbetare trivs och känner sig trygga på sitt arbete

Vi på KICAB vill vara en förebild inom arbetsmiljö, hälsa och säkerhet. Därför är ett aktivt arbetsmiljöarbete en naturlig del i våra företags vardag. Genom en god arbetsmiljö ökar engagemanget och trivseln, vilket bidrar till nöjdare medarbetare och kunder.

Magnus Gripenwald, Sales Manager